Guiden

Fjern MySearch 123-hjemmesiden fra Firefox, Chrome og IE

MySearch123.com kaprer nettleser og internettinnstillinger. Få pålitelig fjerningsråd og innsikt i reklameprogramvarens oppførsel.

MySearch123 ramler du over rundt om kring på nettet. Møtene er avtalt fra din datamaskin. Det er en reklameprogramvare som tvinger nettlesere til å åpne URLen over. Reklameprogramvaren kalles ofte en nettleserkaprer. Den kaprer faktisk nettleserinnstillingene dine. For eksempel, hvis du setter Google som din standard søkemotor, bryter kapreren inn og endrer det til MySearch123.com. I tillegg til søkevideresendinger kan kapreren utvide seg til nye faner, startsideinnstillinger. Det kan også være avskjæringsforsøk for å laste inn tredjepartsnettsider. I stedet for adressen du prøver å nå laster reklameprogramvaren inn sin egen destinasjon. En sånn måte å hacke på dominerer nettet. Det inkluderer ikke å fake andre programmer som falsk antivirus. Ingen skade til dataen på din PC gjøres. For eksempel videresender ikke reklamen filene dine for løsepenger.

Den dårlige nyheten er at hackingen er vanskelig. Det er ikke ment å være hjelpsomt for brukere. Virksomheten avhenger av å tvinge deg til å se på diverse annonser. Som angitt over erstatter reklamene standarddestinasjoner. I tillegg kan videresendingene avlede brukerens ønske for måladresse. Slik hacking bidrar til hackerens virksomhet. Hver videresending til forhåndsbestemte adresser genererer inntekt for hackerene.

MySearch123.com
MySearch123.com

Man kan si at MySearch123.com i seg selv ser ut som en grei internettside. Den har søkevalg og videresender til Google. Det er kun en vei til Google. Det er lurt å huske at nettadressene over har et ganske vanlig nettsidelayout. Dette layoutet finnes på hundrevis av nettsider. Grunnen til å bruke en og samme side på flere adresser er innlysende. Det er ment for å bli kvitt dårlig rykte. Fjerning av MySearch123 er derfor ikke et nytt ønske. Det er i bunn og grunn samme prosess.

Videresendingene til MySearch123 arrangeres og vedlikeholdes av relevant reklameprogramvare. Dens installasjon fullføres vanligvis uten at brukeren skjønner hva som skjer. Det er fordi brukere laster videresendingsprogrammet som andrehåndsinnhold. Det er gjemt i bakgrunnen av en annen installasjon. Målet skal tiltrekke brukere. Det er derfor en populær del av gratisprogrammer og media. Hackerne ordner installasjonen på en måte som gjør brukerne uvitende om at reklameprogramvaren ankommer. Uansett, fra et lovlig standpunkt godtar brukerne vanligvis installasjonen. Den lovlige godkjennelsen krever kun at brukere godtar installasjonsavtalen. Det er bra å sjekke innholdet som lastes på PCen din. Menneskeøyne ser fort over og glemmer reklameprogramvare i lastede pakker. For å fjerne MySearch123-annonser og andre videresendinger, pass på at både reklameprogramvaren og dens innstillinger er borte. Prosedyren under følger disse kravene.

MySearch123-virus automatisk fjerning

Alle de andre reklameprogramvare-avinstalleringsmetodene er verdt et forsøk, men den automatiske metoden garanterer en fiks uten mye brukerstress og problemer.

 1. Last ned og installer det anbefalte sikkerhetsverktøyet og kjør en dyptgående virussjekk ved å trykke Start Computer Scan-knappen
 2. Når programvaren viser en liste over farlige ting funnet på PCen, trykk Fix Threats for å ha MySearch123.com-infiseringen avinstallert fra din maskin. I tillegg fjernes andre trusler som kjører i bakgrunnen.

Bruk kontrollpanelet for å avinstallere MySearch123-reklameprogramvaren

 • Åpne Kontrollpanelet. På Windows XP / Windows 7, gå til Legg til eller Fjern Programmer. Hvis ditt OS er Windows Vista / Windows 7, velg Avinstaller et program.
 • Uavhengig av din Windowsversjon får du en tabell over programmene du har installert. Du må finne den det snakkes om. Forhåpentligvis viser den seg under det den heter. Når du har funnet et uønsket ting, bli kvitt MySearch123.com reklameprogramvaren ved å bruke Avinstaller/Endre-prosedyren.

Fjern MySearch123 adwaren ved å tilbakestille den berørte nettleseren

Selv om dette er en ganske radikal fiks, er nullstilling av den infiserte nettleseren effektiv. Du vil miste dine innstillinger som midlertidige internettfiler, historikk, cookies, lagrede passord, skjemadata, menylinjer og tillegg. Så fortsett med varsomhet, og hvis du ikke er sikker – gjør rensingen med en annen metode.

Tilbakestill Mozilla Firefox

 • Gå til HjelpFeilsøking, eller skriv about:support i URL feltet
 • Firefox vil åpne skjermbildet Feilsøking. Klikk på knappen Tilbakestill Firefox… for å fullføre prosessen

Tilbakestill Internet Explorer

 • Gå til Verktøy og velg Alternativer for Internett fra listen
 • Velg knappen Avansert som vist nedenfor og klikk knappen Tilbakestill…
 • IE vil nå vise Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger boksen hvor du burde sjekke av ved siden av Slett personlige innstillinger og klikk Tilbakestill på bunnen

Tilbakestill Google Chrome

 • Gå til ionet for Chrome menyen og velg Innstillinger fra listen
 • Finn Vis avanserte Instillinger og klikk på det
 • Nå må du trykke på knappen for Tilbakestill nettleserinnstillingene på bunnen
 • Chrome vil vise en bekreftelsesdialog boks som viser typene data som vil mistes om du fortsetter. Les meldingen nøye og, om du er sikker, klikk Tilbakestill

Fullfør MySearch123-fjerningen

Gitt sannsynligheten for standhaftigheten til denne reklameprogramvaren anbefales det å gjentatte ganger sjekke maskinen for komponenter etter rengjøringsprosedyren har blitt fullført. Scan systemet ditt med et troverdig program for å være sikker på at MySearch123.com-utryddelsen har vært vellykket.

Comment here